lördag 22 maj 2010

Flying

9 kommentarer:

Katti sa...

Alla dina bilder är så "skumma" (coola/intressanta/speciella/vackra). Den här bilden känns helt omöjlig att liksom placera… Känns tidlöst och drömskt…!

Ska du till Indien? Nepal? (<- världens mysigaste land)!?

Kram!

Stella Huber sa...

Hej!
Vad roligt med en kommentar :) Och när den dessutom är positiv blir det ännu bättre ;) Jag har inte fotat så mkt på sistone, min digitalkamera har varit trasig, och mina filmrullar har jag inte haft råd att framkalla :) Men denhär är med mammas kompaktkamera. Det konstiga (eller det kanske inte är konstigt..) är att jag liksom dras till att göra bilderna ljusa. Det är liksom inte så att jag bestämmer att dom ska bli det, utan det gör de själva....
Livet är kanske lite drömskt, på många sätt. Dimmigt ibland.

JA!
Jag ska dit den 6 september, först Nepal sen Indien. Jag åker med tre kompisar, och vi har inte planerat så mkt än, vi vill hålla allt ganska öppet. Men vi har biljetterna :)

Ja, jag har hört att månniskor är väldigt trevliga i Nepal. I norra Indien kan de vara lite otrevliga, och i södra trevliga igen :) Får se om det stämmer.

Åker du till Kina i sommar? Hur länge stannar du? Skulle du åka själv?


KRAAAM

Katti sa...

Nej, jag åker med mamsen och pappsen. Kanske även att Sandra (syster) kommer med på ett hörn men jag vet inte. Och det är "bara" fyra veckor (!), inte hela sommaren… men rätt länge. Jag hoppas och tror att det blir fantastiskt! Pappa är ju frälst på Kina och jag har aldrig varit där… verkar ju vara en helt otrolig kultur!

Vad underbart med Nepal och Indien! Ni får det säkert kanon! :-) (Nu har jag en besynnerlig känsla av att jag har använt för många hurtiga ord, men men!)

Kramkram!

Stella Huber sa...

Vad roligt!
4 veckor blir nog 4 väldigt intensiva veckor, som man kan leva länge på. Och ja, Kina är nog både fantastiskt, otroligt och man kan vara helt frälst på Kina. Och Nepal och Indien är nog både kanon och underbart...
Hurtighet varar längst ;)

Vi hörs snart min kära!

Anonym sa...

Vad roligt att du skall ut och resa min kära Schtela! Låter helt suveränt! blir ju alldels sotis, riktigt häftigt att åka till Indien! Du måste uppdater bloggen ofta och mycket:)

Jag gillar ljuset och färgtonerna i den här bilden:) Den är fin!

Kram Mariel

Stella Huber sa...

Ja jättekul!
Och det ska ju du med..... kommer tänka på dig. Vi lämnar båda Sverige fast åt olika håll.

JAg har faktiskt tänkt göra någon slags resedagbok, får se hur det blir. Jag vet inte hur mycket tillgång vi kommer ha till datorer, man vill ju itne sitta inne på ett internetcafe' heal dagarna när man är i Indien ;)
Men på nåt sätt ska jag göra mig hörd.
Hoppas du uppdaterar din blogg också :)

Kul att du gillar bilden :) Min katt är en bra modell när hon har lust.

Kram!

Anonym sa...

nej, det är ju klart att man inte direkt åker till indien för att sitta på ett intrenetcafé och blogga...
Men som sag så skulle det var kul att se lite så kan det bli mer när du kommer hem, om du kommer hem ;)

Jag skall absolut uppdatera min blogg oftare när jag är iväg, jag skall försöka komma igång med bloggandet snart igen. men det är lite trögt, datorn är så långsam och då blir det bara tråkigt och frustrerande ;)
KRAM!

Anonym sa...

Rolig bild! :D:D:D:D:D:D::D:D /LEO

Stella Huber sa...

haha, min katt är rolig :D och ganska bra modell - ibland när hon har lust...