lördag 19 december 2009


2 kommentarer:

P sa...

Härligt med nya bilder! Den översta, den med en flaxande galning och en massa snö (;)), påminner lite grann om filmen "Låt den rätte komma in". Se den om du inte gjort det redan. Och har du det kan du gott kolla på den igen för det fina fotots skull.

Uppiggande att se att det är riktig vinter ändå längst ner i Sverige också, förresten...jak plir klad :)

Ännu en tanke som slog mej med den översta bilden: Det är nästan som att personen gör snöänglar i luften med sin viftiga dans. Har du provat att göra dina dansfasoner liggandes på nyfallen snö någon gång? Det kanske blir snyggt. (Jag skämtar alltså inte nu)

Stella Huber sa...

Ja! Äntligen lite nytt.... jag har haft så mycket annat och det har nite blivit nåt fotande, men på min och Cornelias (på bilden) sista Loesje-runda innan vi skiljdes åt så kändes det rätt.
Jag ska kolla upp filmen.
Det är faktiskt bara snö i Malmö vart 10e år hörde jag nånstans, så jag hade tur :) Och efter klimatmöten och andra fiaskon är det skönt att se att naturen ändå orkar komma tillbaka, trots allt.

Jag var faktiskt ute på promenad med mamma samma dag som ditt inlägg, och vi gjorde snöänglar och fotade processen! Det är nog något man kan utveckla. Du känner mig din lille luver... :)

Freuhe Weinnachten!